Legend bureau met opbouw in wit - Almila


sinds 27-8-2023 00:53:50

Grote foto legend bureau met opbouw in wit almila huis en inrichting stoelen Grote foto legend bureau met opbouw in wit almila huis en inrichting stoelen Grote foto legend bureau met opbouw in wit almila huis en inrichting stoelen Grote foto legend bureau met opbouw in wit almila huis en inrichting stoelen Grote foto legend bureau met opbouw in wit almila huis en inrichting stoelen Grote foto legend bureau met opbouw in wit almila huis en inrichting stoelen Grote foto legend bureau met opbouw in wit almila huis en inrichting stoelen Grote foto legend bureau met opbouw in wit almila huis en inrichting stoelen
prijs: € 619
Locatie : Veen  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Bureau Legend in wit (met opzetdeel)

Dit leuke bureau heeft dankzij de combinatie van de kleur matwit en het metalen frame een stoere, strakke uitstraling. Het bureau is voorzien van een handige USB-aansluiting en twee ruime lades met soft-close-systeem.

Voor extra opbergruimte wordt het bureau geleverd inclusief een functionele opbouw. Deze heeft een legplank en een ophanggedeelte waaraan de meegeleverde haakjes en bakjes kunnen worden bevestigd.

Bureau inclusief opbouw                nu voor € 619,00

Extra leuk is het om het bureau te combineren met de mooie boekenkast in dezelfde stijl:

Bijpassende boekenkast                  nu voor € 259,00


Alle meubels zijn gemaakt van hoogwaardige meubelspaanplaat met melamine, hebben een metalen frame en zijn behalve in matwit ook leverbaar in de kleur walnoot. Deze variant vindt u elders op onze website.

Afmetingen:
- bureau: 120 cm breed x 60 cm diep x 78 cm hoog 
- met opbouw: 120 cm breed x 60 cm diep x 172 cm hoog
- boekenkast: 50 cm breed x 37 cm diep x 172 cm hoog


Wilt u een complete tienerkamer in deze stijl, helemaal naar uw eigen wens samen te stellen? Dan kunnen we u in de serie Legend bovendien aanbieden: 1-persoonsbed (90 x 200) of twijfelaar (120 x 200), nachtkastje, kledingkast (als 1-, 2- en 3-deurs en hoekkast), ladekast (in twee varianten) en spiegel. Al deze artikelen vindt u onder Legend Tienerkamer, elders op deze website.

Kenmerken: Kopen in VeenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 53502699 Meld aan Aanbodpagina