Klassieke velours eetkamerstoel


sinds 16-11-2023 23:02:40

Grote foto klassieke velours eetkamerstoel huis en inrichting stoelen Grote foto klassieke velours eetkamerstoel huis en inrichting stoelen Grote foto klassieke velours eetkamerstoel huis en inrichting stoelen Grote foto klassieke velours eetkamerstoel huis en inrichting stoelen Grote foto klassieke velours eetkamerstoel huis en inrichting stoelen
prijs: € 369
Locatie : Huizen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Klassieke velours eetkamerstoel 
Wij verkopen de klassieke velours eetkamer. De stoel Gaby met leuning is een elegante en luxe toevoeging aan uw eetkamer. De eetkamerstoel is te verkrijgen in meer dan 1.000 verschillende kleuren. 

De eetkamerstoel heeft een zeer luxe uitstraling en door de ruime keuze in stoffen en kleuren kunt u de stoel gemakkelijk aan laten sluiten op alle verschillende interieurstijlen.  Mix en match verschillende kleuren voor een speels effect in uw eetkamer.
Afmetingen van de klassieke velours eetkamerstoel:
o Hoogte:             90 cm o Zithoogte:         48 cm  o Breedte:             68 cm o Zitdiepte:           48 cm
o Armhoogte:        65  cm

Kleuren voor de eetkamerstoel:
Wenst u alle mogelijke kleuren te bezichtigen dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom in Huizen (op afspraak). Wij zouden u ook stofstalen kunnen toezenden, neem hiervoor even contact met ons op!
Levertijd van de eetkamerstoel: 
6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen Bij vragen of onduidelijkheden kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via   Info@bankstyle.nl   of 035-7513098.

* Let op! De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen stof. Getoonde prijzen zijn een vanaf prijs op basis van de 1e stofcategorie.
Bankstyle is specialist in maatwerk meubels en stofferingen.
- Maatwerk - meer dan 1000 verschillende kleuren en materialen
- Klantgericht - uw wensen staan centraal
- Luxe showroom in Huizen
- Op Nederlandse bodem geproduceerd

Kenmerken: Kopen in HuizenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 112579169 Meld aan Aanbodpagina