vintage-brocante gespecialiseerd in retro meubelen


sinds 18-2-2018 13:18:37

Grote foto vintage brocante gespecialiseerd in retro meubelen huis en inrichting tv meubels Grote foto vintage brocante gespecialiseerd in retro meubelen huis en inrichting tv meubels Grote foto vintage brocante gespecialiseerd in retro meubelen huis en inrichting tv meubels Grote foto vintage brocante gespecialiseerd in retro meubelen huis en inrichting tv meubels Grote foto vintage brocante gespecialiseerd in retro meubelen huis en inrichting tv meubels Grote foto vintage brocante gespecialiseerd in retro meubelen huis en inrichting tv meubels Grote foto vintage brocante gespecialiseerd in retro meubelen huis en inrichting tv meubels Grote foto vintage brocante gespecialiseerd in retro meubelen huis en inrichting tv meubels Grote foto vintage brocante gespecialiseerd in retro meubelen huis en inrichting tv meubels
Locatie : Beringe  (Limburg)

Kenmerken

Kleur : Alle Kleuren
Materiaal : Teakhout
Staat : Nieuw

Beschrijving

Het Vintage-Brocante (teakpaleis) is een gespecialiseerde meubeloutlet met een enorme uitgebreide keuze aan vele soorten en modellen meubels op 2000m2.
Door onze jarenlange ervaring in de meubelbranche weten wij voor u de beste meubels uit India te verkrijgen tegen de goedkoopste prijzen. Onze bezoeken aan India zorgen er voor dat wij de nieuwste trends in shabby chic, vintage, brocante en industriële meubelen u als eerste kunnen aanbieden tegen afbraakprijzen. Deze meubels zijn ook nog eens handgemaakt van duurzaam recyclet hardhout en uniek. De meubels komen maandelijks in een container per schip naar Nederland met een keuze aan nostalgische, retro, shabby chic, industrieel, white wash, vintage kasten, tafels, dressoirs, kapstokken, spiegels enz. in vele maten en vormen. Hierdoor hebben we een continue grote voorraad waaruit u kunt kiezen en is de leveringstijd nihil.
Neem voordat u bij ons op bezoek komt een kijkje op onze website om u te oriënteren en kom daarna bij ons langs om uw uiteindelijke keuze te maken. De koffie staat klaar! U kunt uw meubels meenemen maar u kunt ze ook tegen vergoeding laten bezorgen. Vergeet niet om regelmatig onze nieuwsrubriek te lezen met fantastische aanbiedingen en nieuwe voorraad.
Verkoop adres Nederland
Vintage-brocante (Teakpaleis) Beringe
Kievit 6
5986 NG Beringe
tel: 077-3060341 mob 0613247124
Email: info@teakpaleis.nl
Openingstijden zie site onze website-brocante.nl/

Kenmerken: Kleur: Alle Kleuren, Materiaal: Teakhout, Staat: Nieuw, Kopen in beringe


Stuur bericht
Advertentienummer: 14034345 Meld aan Aanbodpagina