Royaltyline Rl-os1014m Pannenset Marmer Coating 14-delig


sinds 3-12-2021 13:14:08


prijs: -
Locatie : Zwanenburg  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving ● Merk: Royalty Line Switzerland
 ● Kleur: Zwart
 ● Model: Creuset look
 ● Materiaal: Aluminium, geen gietijzer. Wel mooie zware pannen met deksels, een set weegt ca 15 kg.
 ● Inhoud: 6 pannen-⌀ 20 cm Kookpan- ⌀ 24 cm Kookpan-⌀ 28 cm Kookpan-⌀ 28 cm hapjespan-⌀ 24 cm koekenpan-⌀ 16 cm sauspan- 4 handvatten - 4 deksels (1x 16 cm, 1x 20 cm, 1x 24 cm en 1x 28 cm) zodat op alle pannen een deksel past
 ● : Deze pannen zijn allen met marmeren coating. Dit komt neer op hetzelfde principe als keramische pannen. Koken met deze pannen is gezonder: een anti-aanbaklaag is namelijk van de stof Teflon en deze bevat de stof PFOA (vanaf 2015 verboden). Deze stof is bij (over)verhitting niet goed voor de gezondheid. Bij de deze pannen is hiervan geen sprake.
 ● Daarbij komt dat deze pannen beter hitte verdragen, tot 450 graden een stuk duurzamer dus aangezien de pan niet kan verbranden.Olie gebruiken is niet nodig bij deze pannen. Bovendien zijn ze makkelijk schoon te maken.
 ● Een extra voordeel van de marmeren coating is dat de kleur van deze coating zwart is in plaats van wit, dit zorgt ervoor dat de coating niet zichtbaar zal verkleuren.
 ● Niet vaatwasmachinebestendig
 ● Deze pannenset wordt geleverd met 4 extra handvatten, deze kun je gemakkelijk op de handvatten van de pannen klikken waardoor ze beter vast te houden zijn en niet meer heet aanvoelen.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Royalty Line
 ● SKU (eigen artikel code): Rl-os1014m-zwart


Kenmerken: Kopen in ZwanenburgKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 27475767 Meld aan Aanbodpagina