Philips myLiving Particon 4-spots LED plafondlamp


sinds 26-3-2022 17:21:27

Grote foto philips myliving particon 4 spots led plafondlamp huis en inrichting led verlichting Grote foto philips myliving particon 4 spots led plafondlamp huis en inrichting led verlichting Grote foto philips myliving particon 4 spots led plafondlamp huis en inrichting led verlichting Grote foto philips myliving particon 4 spots led plafondlamp huis en inrichting led verlichting Grote foto philips myliving particon 4 spots led plafondlamp huis en inrichting led verlichting
prijs: € 69,95
Locatie : Amstelveen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Aantal : 1
Staat : Nieuw

Beschrijving

Philips myLiving Particon 4-spots LED plafondlamp
Model: 5315448P0
Op zoek naar een led plafondlamp?
Op zoek naar eenvoudig aanpasbare en universeel inzetbare verlichting?
Kies de Philips myLiving Particon 4-spots LED plafondlamp gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze Philips spot straalt warm wit licht uit voor Philips WarmGlow. Het licht van de lamp is dimbaar, dus verstelbaar voor het geven van eventuele sfeerverlichting door middel van dimmen.
De Philips myLiving Particon 4-spots LED plafondlamp is energiezuinig en verbruikt aanzienlijk minder energie dan conventionele lichtbronnen. De LED plafondlamp is compatibel met de meeste verlichtingsdimmers.
Regel eenvoudig en effectief de richting van het licht!
De gebruiker kan eenvoudig de richting van de verlichting regelen, waardoor flexibele verlichting voor het hele gebouw mogelijk is.
Makkelijk in elkaar te zetten!
Dankzij ClickFix-technologie, het installeren van de lamp is een fluitje van een cent, je hoeft hem alleen maar op zijn plaats te klikken en dat is het dan.
De Philips myLiving Particon 4-spots LED plafondlamp is ook een ideaal woonaccessoire. Kies deze prachtige chromen spot op maat en breng wat ontspanning in elke kamer van uw appartement of kantoor! Het lamphuis en de steunstang zijn gemaakt van kunststof en metaal.
Eenvoudige lichtstemmingsregeling!
Met de Philips myLiving Particon 4-spots LED plafondlamp kan de gebruiker op elk moment zijn of haar favoriete lichtstemming creëren. Draai alleen aan de helderheidsknop en kies vervolgens eenvoudig tussen sterke en warme tinten wit licht.
De Philips myLiving Particon 4-spots LED plafondlamp is gemaakt van hoogwaardig verchroomd metaal en aluminium. De unieke look kan een geweldig decorelement zijn in de kamer van elk huis. Of u nu de verlichting in uw slaapkamer, woonkamer, keuken of studeerkamer wilt vernieuwen, deze eersteklas spot is een garantie voor tevredenheid.
WarmGlow verstelbare LED
De Philips myLiving Particon 4-spots LED plafondlamp maakt het gemakkelijk om de kwaliteit van het licht dat je uitstraalt te veranderen dankzij WarmGlow technologie. Van sterk wit licht (2700 K) tot warm wit licht (2200 K). De drie LED-lampjes stralen niet alleen licht uit, maar reflecteren ook. Het is veel prettiger om licht uit te stralen, wat prettiger is voor het oog. Niet te fel en niet gefilterd.
Deze verklaring is volledig geldig voor de Philips myLiving Particon 4-spots LED plafondlamp. De ingebouwde LED-lampen zijn betrouwbare en efficiënte lichtbronnen, maar toch is hun energieverbruik gemiddeld tachtig procent lager dan bij conventionele lichtbronnen. Het lichaam van de lamp is langwerpig (56,7 centimeter lang), maar niet hoog of breed (12,5 cm breed en 11,5 cm hoog).
Gratis NL levering 1-2 werkdag
Kenmerken: Aantal: 1, Staat: Nieuw, Kopen in Amstelveen


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

Stuur bericht
Advertentienummer: 28376312 Meld aan Aanbodpagina