Legend ladekast in wit - Almila


sinds 26-8-2023 17:56:16

Grote foto legend ladekast in wit almila huis en inrichting overige Grote foto legend ladekast in wit almila huis en inrichting overige Grote foto legend ladekast in wit almila huis en inrichting overige Grote foto legend ladekast in wit almila huis en inrichting overige Grote foto legend ladekast in wit almila huis en inrichting overige Grote foto legend ladekast in wit almila huis en inrichting overige Grote foto legend ladekast in wit almila huis en inrichting overige
prijs: € 359
Locatie : Veen  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Ladekast Legend in wit

Deze mooie, strakke ladekast heeft dankzij de combinatie van de kleur matwit met een metalen frame een stoere en moderne uitstraling. 


Ladekast                 nu voor € 359,00


De ladekast is gemaakt van hoogwaardige meubelspaanplaat met melamine en behalve in matwit ook leverbaar in de kleur walnoot. Deze variant vindt u elders op onze website.

Voorzien van drie ruime lades met soft-close-systeem.

Afmetingen:
92 cm breed x 47 cm diep x 87 cm hoog 


We kunnen u een mooie, bijpassende spiegel aanbieden. Door de achterwand met het ophanggedeelte, waaraan haakjes en bakjes kunnen worden bevestigd (deze worden meegeleverd), is deze spiegel ideaal voor allerlei accessoires!

Spiegel                      nu voor € 199,00

N.B.: op de eerste afbeelding heeft de spiegel een wit ophanggedeelte. Dit is niet de juiste versie. Op de overige foto's staan de juiste kleuren: witte achterwand met grijs ophanggedeelte.

Afmetingen:
92 cm breed x 5 cm diep x 80 cm hoog

Wilt u een complete tienerkamer in deze stijl, helemaal naar eigen wens samen te stellen? Dan kunnen we u in de serie Legend  ook aanbieden: 1-persoonsbed (90 x 200) of twijfelaar (120 x 200), nachtkastje, kledingkast (als 1-, 2- en 3-deurs en hoekkast), bureau (met opzetgedeelte), boekenkast en hoge ladekast met spiegel. Al deze artikelen vindt u onder Legend Tienerkamer, elders op deze website.

Kenmerken: Kopen in VeenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 53258121 Meld aan Aanbodpagina