EL fuego Dutch Oven Pan gietijzer 4,26L


sinds 16-11-2023 20:21:31

Grote foto el fuego dutch oven pan gietijzer 4 26l huis en inrichting kookgerei Grote foto el fuego dutch oven pan gietijzer 4 26l huis en inrichting kookgerei Grote foto el fuego dutch oven pan gietijzer 4 26l huis en inrichting kookgerei Grote foto el fuego dutch oven pan gietijzer 4 26l huis en inrichting kookgerei Grote foto el fuego dutch oven pan gietijzer 4 26l huis en inrichting kookgerei Grote foto el fuego dutch oven pan gietijzer 4 26l huis en inrichting kookgerei
prijs: € 34,95
Locatie : Zutphen  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Met deze Dutch Oven kunt u uw gerechten op een traditionele manier bereiden. Deze "Dutch Oven" van El Fuego is gemaakt van massief gietijzer en staat voor de hoogste kwaliteit en veiligheid.

Met deze Dutch Oven kunt u uw gerechten op een traditionele manier bereiden. Deze "Dutch Oven" van El Fuego is gemaakt van massief gietijzer en staat voor de hoogste kwaliteit en veiligheid. Dit maakt het extreem robuust en laat niets te wensen over, zelfs met de hoogste eisen Aan de onderkant van de pot zijn er 3 voet voor een stabiele stand op ongelijke brandstoffen zoals houtskool. De Dutch Oven kan ook op een elektrisch fornuis of in de oven worden gebruikt. Bovendien heeft de Dutch Oven een extra hoge lip op de deksel zodat u deze kunt vullen met brandstof om het voedsel op topwarmte te koken.

Het is ook de perfecte metgezel in de buitenruimte en wordt vaak gebruikt bij het kamperen rond een kampvuur. Plaats het eenvoudig op het kampvuur en u kunt uw eten al bereiden, b.v. bereid een heerlijke stoofpot. De draaggreep maakt eenvoudig transport mogelijk. Bovendien heeft de Dutch Oven een poker, waarmee u b.v. kan de houtskool perfect onder de poten kan plaatsen.

Er zijn geen grenzen aan de creativiteit bij het bereiden van uw persoonlijke gerechten op de traditionele manier. Individuele variaties kunnen op veel verschillende manieren worden gemaakt. Kijk uit naar het creëren van je eigen persoonlijke en unieke smaak.

 
Productspecificaties Merk EL Fuego
Model Dutch Oven Pan
Type 4,26 Liter 
Ean 4250373204611
Materiaal  Gietijzer

 
Outlet-Z
“De” Outlet voor deuren, buitenmeubelen en barbecues

Magazijn:
Litauensestraat 13
7202CN Zutphen
Tel: 0575 471649

Site: www.outlet-z.com
Mail: info@outlet-z.com

Openingstijden:
maandag - vrijdag 9:00 tot 16:00
zaterdag 10:00 tot 14:00

Kenmerken: Kopen in ZutphenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 112556108 Meld aan Aanbodpagina