UCO Original Candle Lantern (kaarslantaarn, geanodiseerd - R


sinds 18-2-2021 03:02:36

  • Grote foto uco original candle lantern kaarslantaarn geanodiseerd r huis en inrichting woningdecoratie
  • Grote foto uco original candle lantern kaarslantaarn geanodiseerd r huis en inrichting woningdecoratie
Grote foto uco original candle lantern kaarslantaarn geanodiseerd r huis en inrichting woningdecoratie Grote foto uco original candle lantern kaarslantaarn geanodiseerd r huis en inrichting woningdecoratie
prijs: € 27,95
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De UCO Original Candle Lantern (Rood) is een klassieke, inschuifbare, lichtgewicht kaarslantaarn die al tientallen jaren warmte en natuurlijk licht biedt aan miljoenen buitensporters. Deze kaarslamp is perfect geschikt voor backpackers, bergsporters, kampeerders, watersporters en voor thuisgebruik of als noodverlichting tijdens stroomuitval.
Hoewel lichtgewicht en compact, biedt de UCO kaarslantaarn toch een brandduur van 9 uur per kaars en zit de kaars in de veiligste en meest efficiënte lantaarnbehuizing die verkrijgbaar is. De lichtgewicht aluminium behuizing houdt het glas stevig en beschermd op zijn plek waardoor een windvrije plek voor de vlam ontstaat. Na gebruik (en afkoeling) schuif je de behuizing net zo gemakkelijk weer in elkaar.
De kaars wordt tijdens het branden omhoog geduwd door een veer, zodat de vlam altijd op dezelfde hoogte blijft. Aan de zijkant zit in de behuizing een sleuf waar je kunt controleren hoe lang de kaars nog is zodat je ongeveer kunt inschatten hoeveel branduren de kaars nog heeft.
Rood? Eerder Fuchsia
De kleur van de UCO kaarslantaarn is rood volgens de fabrikant, maar de kleur neigt door het geanodiseerde aluminium eerder naar fuchsia / paars-roze. Dus als je echt naar Ferrari-rood op zoek bent, dan is dit niet de kleur die je zoekt.
Emergency Preparedness / Noodpakket
De UCO kaarslantaarn is ook zeer geschikt als verlichting voor in een noodpakket. Zo heb je altijd een betrouwbare lichtbron bij de hand, met 9 uur brandduur per kaars. Zorg dus dat je altijd een extra verpakking UCO-kaarsen in huis, of in je noodvoorziening hebt, zodat je voorbereid bent de volgende keer dat de stroom uitvalt.
Features:

 ● Geschikte lamp voor outdoors gebruik en emergency preparedness
 ● Inschuifbaar tot 11 cm hoogte
 ● Lichtgewicht en stevige behuizing van aluminium
 ● Kaars wordt met veer omhooggeduwd voor efficiënte brandduur
 ● 9-uur brandduur per kaars, efficiënt en betrouwbaar
 ● Met draag-/ophangbeugel en -kettinkje
 ● Aanduiding aan de zijkant om de kaarslengte/brandduur te controleren
 ● Ventilatieopening in de lantaren zorgt voor een goede luchtaanvoer
 ● Verwarmt de tent en verwijdert condensatie
 ● Volgens de "Leave No Trace" ethiek

Verkrijgbare kaarsen:
9-uurs paraffine-kaarsen
9-uurs citronella-kaarsen
Afmetingen:
Uitgeschoven Ø5 x 17cm
Ingeschoven Ø5 x 11cm
Gewicht met kaars: 220 gram
Kleur: rood (neigt door het geanodiseerde aluminium eerder naar fuchsia / paars-roze).

15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede
 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vr
Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25205081 Meld aan Aanbodpagina