TL LED Buis UV Blacklight - 9 Watt - 60 cm


  • Grote foto tl led buis uv blacklight 9 watt 60 cm huis en inrichting overige
  • Grote foto tl led buis uv blacklight 9 watt 60 cm huis en inrichting overige
Grote foto tl led buis uv blacklight 9 watt 60 cm huis en inrichting overige Grote foto tl led buis uv blacklight 9 watt 60 cm huis en inrichting overige
€ 31,82
Locatie Lelystad  (Flevoland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De TL LED Buis UV Blacklight is ideaal voor de verlichting in discotheken, bars en theaters en waar het blacklight effect gewenst is. UV Blacklight heeft het effect dat neon producten fel oplichten.

TL LED Buis UV Blacklight - 9 Watt - 60 cm
De TL LED Buis UV Blacklight is ideaal voor de verlichting in discotheken, bars en theaters en waar het blacklight effect gewenst is. UV Blacklight heeft het effect dat neon producten fel oplichten. TL verlichting van Ledtohave geeft mooi egaal licht, is gemakkelijk aan te sluiten en bespaart energie.
Aansluiten van de TL LED Buis
Vervang uw huidige TL verlichting eenvoudig met TL LED verlichting. Dit kan één-op-één met uw huidige armatuur. De TL LED Buis kan direct op het net worden aangesloten zonder gebruik te maken van een starter en voorschakelaar. 
Voordelen van LED verlichting
Met LED verlichting van Ledtohave verbruikt u minder energie, zonder dat dit ten koste gaat van de lichtopbrengst. U bespaart direct door de duurzame LED chips. Deze heeft een lange levensduur en daarnaast is er geen sprake van een opwarmtijd. Er is altijd direct vol licht.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7445957140141
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 10568
Kenmerken: Kopen in Lelystad

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23175473

Meer Overige

Meer Overige aangeboden in deze subrubriek.