TL LED buis Puur Wit - 24 Watt - 150 cm - Met Armatuur


  • Grote foto tl led buis puur wit 24 watt 150 cm met armatuur huis en inrichting overige
  • Grote foto tl led buis puur wit 24 watt 150 cm met armatuur huis en inrichting overige
Grote foto tl led buis puur wit 24 watt 150 cm met armatuur huis en inrichting overige Grote foto tl led buis puur wit 24 watt 150 cm met armatuur huis en inrichting overige
€ 27,50
Locatie Lelystad  (Flevoland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De TL LED Buis Puur Wit Met Armatuur is ideaal voor de verlichting van kantoren, magazijnen en bedrijfs- of productiehallen. De kleur puur wit geeft een natuurlijke, heldere kleur en komt overeen met daglicht.

TL LED Buis Puur Wit - 24 Watt - 150 cm - Met Armatuur
De TL LED Buis Puur Wit Met Armatuur is ideaal voor de verlichting van kantoren, magazijnen en bedrijfs- of productiehallen. De kleur puur wit geeft een natuurlijke, heldere kleur en komt overeen met daglicht. TL verlichting van Ledtohave geeft mooi egaal licht, is gemakkelijk aan te sluiten en bespaart energie.
Aansluiten van de TL LED Buis Met Armatuur
Schroef de clipjes door middel van de bijgeleverde schroefjes in het plafond, muur of balk. Klik de LED TL armatuur in de clipjes. Gebruik het bijgeleverde aansluitsnoertje van 15 cm aan één zijde en verbind deze met het lichtnet dmv een kroonsteentje of lasdopje. Wilt u uw TL armatuur rechtstreeks aansluiten met een stekker. Dan is de Kabel met stekker voor LED TL met armatuur geschikt. Zie gerelateerde producten.
Voordelen van LED verlichting
Met LED verlichting van Ledtohave verbruikt u minder energie, zonder dat dit ten koste gaat van de lichtopbrengst. U bespaart direct door de duurzame LED chips. Deze heeft een lange levensduur en daarnaast is er geen sprake van een opwarmtijd. Er is altijd direct vol licht.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7445957154155
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 100412-Puur Wit
Kenmerken: Kopen in Lelystad

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23060187

Meer Overige

Meer Overige aangeboden in deze subrubriek.