TL LED Buis Blauw - 14 Watt - 90 cm - Waterdicht


  • Grote foto tl led buis blauw 14 watt 90 cm waterdicht huis en inrichting overige
  • Grote foto tl led buis blauw 14 watt 90 cm waterdicht huis en inrichting overige
Grote foto tl led buis blauw 14 watt 90 cm waterdicht huis en inrichting overige Grote foto tl led buis blauw 14 watt 90 cm waterdicht huis en inrichting overige
€ 40,46
Locatie Lelystad  (Flevoland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De TL LED Buis Blauw Waterdicht is de ideale verlichting buiten of voor vochtige industriële ruimtes en aquariums. Blauw licht geeft een heldere koele kleur en is minder verstorend voor flora en fauna.

TL LED Buis Blauw - 14 Watt - 90 cm - Waterdicht
De TL LED Buis Blauw Waterdicht is de ideale verlichting buiten of voor vochtige industriële ruimtes en aquariums. Blauw licht geeft een heldere koele kleur en is minder verstorend voor flora en fauna. TL verlichting van Ledtohave geeft mooi egaal licht, is gemakkelijk aan te sluiten en bespaart energie.
Aansluiten van de TL LED Buis Waterdicht
Schroef de clipjes door middel van de schroefjes in het plafond, muur of balk. Klik de LED TL waterdicht in de clipjes. Gebruik het bijgeleverde aansluitsnoertje van 15 cm aan één zijde en verbind deze met het lichtnet dmv een kroonsteentje of lasdopje. 
Voordelen van LED verlichting
Met LED verlichting van Ledtohave verbruikt u minder energie, zonder dat dit ten koste gaat van de lichtopbrengst. U bespaart direct door de duurzame LED chips. Deze heeft een lange levensduur en daarnaast is er geen sprake van een opwarmtijd. Er is altijd direct vol licht.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7445957165144
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 10591
Kenmerken: Kopen in Lelystad

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23193371

Meer Overige

Meer Overige aangeboden in deze subrubriek.