Schotelbodem Electrisch


Grote foto schotelbodem electrisch huis en inrichting matrassen en bedbodems
€ 499
Locatie Veen  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

BeschrijvingSchotelbodem Electrisch Verstelbaar
 ●  Houten Frame
 ●  55 schotels bevestig op 11 beuken dwars latten
 ●  Schotels worden verdeeld in 5 Zones
 ●  Schotels zijn individueel onderling verwisselbaar
 ●  Motor Okin 50 watt
Electrische Verstelbare Uitvoering

70 x 190/200 nu 499 euro

70 x 210/220 nu 579 euro

80 x 190/200 nu 499 euro

80 x 210/220 nu 579 euro

90 x 190/200 nu 499 euro

90 x 210/220 nu 579 euro


omschrijving Slapen in uiterste luxe en comfort doe je met deze electrisch verstelbare schotelbodem. De schotelbodem is beste alternatief voor de alom bekende lattenbodem De verende schotels bewegen allemaal vollledig 3 dimensionaal onafhankelijk van elkaar. Hieroor wordt in elke positie het lichaam optimaal ondersteund.
uitvoering Deze bodem beschikt over 4 comfortzones waarvan is de heupzone individueel instelbaar naar hardheid of gewicht. Deze comfortzones ondersteunen dus de buikslaper, maar ook de taille, lende en verlaagd de druk op het gehele lichaam. De gehele matras wordt volledig soepel en verend ondersteund. De bodem is uitgerus met 2 sterke Hettich motoren met europees keurmerk en heeft een draadloze afstandsbediening. Het houten frame is met antracietkleurige folie ommanteld. Inbouwhoogte 11cm. Voor bijpassende accessoires en bijpassende matrassen zie onder bij bijpassende producten.


 ● 
Wij zijn een internetwinkel die alles op het gebied van slapen heeft. Wij hebben dan ook al ruim 20 jaar ervaring en hebben een mooie complete collectie voor u opgezet. Het grote voordeel is dat alles rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd vandaar dat wij ze u kunnen aanbieden voor een lagere prijs dan in de winkel.
Doordat wij bijna geen kosten hebben die een winkel wel heeft zoals een dure showroom,reclame personeel e.d. kunnen wij ver onder de winkelprijs zitten. Wij hebben dan ook geen 8 tot 10 weken levertijd maar kunnen alles zeer snel leveren als het moet al binnen 1 week dat geldt voor bijna voor het gehele assortiment.
De service en garantie staat hoog in het vaandel u krijgt dan ook altijd volledige garantie en alles wordt door ons zelf gedaan.
De bedden worden netjes bij u thuis gebracht (montage in overleg) door onze eigen mensen want bij ons blijft de klant ook nog altijd koning !!
Nieuw showroom op afspraak! bel 06-31229130

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
Kenmerken: Kopen in Veen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 19666116

Meer Matrassen en Bedbodems

Meer Matrassen en Bedbodems aangeboden in deze subrubriek.