Pino Bureau Wit of Taupe


  • Grote foto pino bureau wit of taupe huis en inrichting overige huis en inrichting
  • Grote foto pino bureau wit of taupe huis en inrichting overige huis en inrichting
  • Grote foto pino bureau wit of taupe huis en inrichting overige huis en inrichting
  • Grote foto pino bureau wit of taupe huis en inrichting overige huis en inrichting
Grote foto pino bureau wit of taupe huis en inrichting overige huis en inrichting Grote foto pino bureau wit of taupe huis en inrichting overige huis en inrichting Grote foto pino bureau wit of taupe huis en inrichting overige huis en inrichting Grote foto pino bureau wit of taupe huis en inrichting overige huis en inrichting
€ 129
Locatie Veen  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

BeschrijvingPino uitschuifbureau in wit of taupe

Dit handige uitschuifbureau past perfect onder een van de Pino halfhoogslapers in ons assortiment. Het is gemaakt van massief hout en leverbaar in de kleuren wit en taupe.


Bureau wit nu voor € 129,00

Bureau taupe nu voor € 139,00


Dit praktische én voordelige bureau is van stevige kwaliteit en voorzien van wieltjes, zodat u het gemakkelijk kunt in- en uitschuiven. Ook heeft het leuke plankjes, die bijvoorbeeld als boekenkastje kunnen worden gebruikt. Het bureau kan zowel links als rechts onder de halfhoogslaper worden geplaatst.De afmetingen zijn: 94 lang x 68 breed x 72 hoog.Een groot gedeelte van de Pino-collectie kunt u komen bekijken in onze showroom. Maakt u hiervoor gerust een vrijblijvende afspraak!

 ● 
Wij zijn een internetwinkel die alles op het gebied van slapen heeft. Wij hebben dan ook al ruim 20 jaar ervaring en hebben een mooie complete collectie voor u opgezet. Het grote voordeel is dat alles rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd vandaar dat wij ze u kunnen aanbieden voor een lagere prijs dan in de winkel.
Doordat wij bijna geen kosten hebben die een winkel wel heeft zoals een dure showroom,reclame personeel e.d. kunnen wij ver onder de winkelprijs zitten. Wij hebben dan ook geen 8 tot 10 weken levertijd maar kunnen alles zeer snel leveren als het moet al binnen 1 week dat geldt voor bijna voor het gehele assortiment.
De service en garantie staat hoog in het vaandel u krijgt dan ook altijd volledige garantie en alles wordt door ons zelf gedaan.
De bedden worden netjes bij u thuis gebracht (montage in overleg) door onze eigen mensen want bij ons blijft de klant ook nog altijd koning !!
Nieuw showroom op afspraak! bel 06-31229130

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
Kenmerken: Kopen in Veen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 19666402

Meer Overige Huis en Inrichting

Meer Overige Huis en Inrichting aangeboden in deze subrubriek.