Open Point SY Al.q3 - Professionele bureaustoel Bruin


sinds 18-10-2020 4:02:26

  • Grote foto open point sy al.q3 professionele bureaustoel bruin huis en inrichting stoelen
  • Grote foto open point sy al.q3 professionele bureaustoel bruin huis en inrichting stoelen
Grote foto open point sy al.q3 professionele bureaustoel bruin huis en inrichting stoelen Grote foto open point sy al.q3 professionele bureaustoel bruin huis en inrichting stoelen
prijs: € 164,90
Locatie : Maarssen  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

ergonomisch ontworpen stoel in de moderne optica Dit model draagt het GS-keurmerk van LGA Neurenberg en voldoet in deze context aan alle veiligheidseisen voor het kantoor en werkplekken volgens DIN EN 1335 Part 1-3 Traploze zithoogteverstelling met Toplift verstelbare design rugleuning met ademende mesh stof, zowel in hoogte en hellingshoek verstelbaar Comfortabele zitting voor een optimale ondersteuning het bekkengebied en de ruggewervelkolom Synchroon-mechanisme, individueel instelbaar op het lichaamsgewicht, oneindig afsluitbaar Uitgerust met Ringarmleuning Q3 Uitgerust met lastafhankelijk geremde dubbele veiligheidswielen voor tapijten. Dit betekent dat de stoel alleen onder belasting rolt; bij het lossen remmen de wielen om te voorkomen dat de stoel onbedoeld wegrolt. Informatie montage Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig. Informatie bureaustoelwielen De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).
Bureaustoel24.nl is een onderdeel van HJH Office. HJh Office is één van de grootste leveranciers van van bureaustoelen  met ruim 1.200 verschillende bureaustoelen, directiestoelen en kantoormeubilair.
Gratis verzending en vrijblijvende proefplaatsingen mogelijk.
Kom langs in onze showroom in Utrecht  en één van onze gecertificeerde zitcoaches helpt je graag verder.
Klik door naar onze website voor filmpjes en uitgebreide informatie over alle mogelijkheden.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 4014296027586
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Topstar
 ● SKU (eigen artikel code): 29150_5
 ● Type: Bureaustoel


Kenmerken: Kopen in MAARSSENKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24013482 Meld aan Aanbodpagina