Mooie Eetkamerstoel in Mosgrijs


sinds 20-6-2018 16:13:45

  • Grote foto mooie eetkamerstoel in mosgrijs huis en inrichting stoelen
  • Grote foto mooie eetkamerstoel in mosgrijs huis en inrichting stoelen
Grote foto mooie eetkamerstoel in mosgrijs huis en inrichting stoelen Grote foto mooie eetkamerstoel in mosgrijs huis en inrichting stoelen
prijs: € 69
Locatie : Hoogeveen  (Drenthe)

Kenmerken

Materiaal : Kunststof
Staat : Nieuw
Aantal : 1
Kleur : Grijs

Beschrijving

Deze leuke Wide eetkamerstoel is bij ons verkrijgbaar in het zwart en in deze kleur mosgrijs. Het is een moderne, stevige stoel die zich behalve als eetkamerstoel ook uitstekend leent voor zakelijk gebruik. Leuke stoel aan een vergadertafel, wachtkamer of op een beursstand.
Afmetingen:
Hoogte: 82 cm
Zithoogte: 47 cm
Breedte: 44,5 cm
Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Wij versturen onze items naar het door u opgegeven adres echter is het ook mogelijk, op afspraak, de bestelde items bij ons af te halen in Hoogeveen.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.
Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze advertenties geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.
design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting,
kinderkamer, barok, barkruk, House in Style, Scandinavisch, bank, design of love, slide design, pedrail, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton,industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, DAW, DAR, RAR, DSW, DSR, DKR

Kenmerken: Materiaal: Kunststof, Staat: Nieuw, Aantal: 1, Kleur: Grijs, Kopen in Hoogeveen

Advertentienummer: 19448155 Meld aan Aanbodpagina