Matras Pocketvering Comfort 3000 70X210


sinds 29-12-2020 03:06:22

  • Grote foto matras pocketvering comfort 3000 70x210 huis en inrichting matrassen en bedbodems
  • Grote foto matras pocketvering comfort 3000 70x210 huis en inrichting matrassen en bedbodems
Grote foto matras pocketvering comfort 3000 70x210 huis en inrichting matrassen en bedbodems Grote foto matras pocketvering comfort 3000 70x210 huis en inrichting matrassen en bedbodems
prijs: € 109,99
Locatie : Amsterdam  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

7 zone Pocketmatras
BESTE EN VOORDELIGSTE
Prachtig matras 20 cm dikte met afneembare wasbare anti allergie hoes.
300 Pockets / m2 verdeeld over 7-comfortzones
2-zijdig afgedekt met 4 cm hoogwaardige HR Koudschuim
100% Katoenen afritsbaar en uit wasbare dubbeldoek tijk
Matrasdikte: 20 cm
Hardheid: Medium
Bij pocketveringsmatrassen bestaat de kern uit vele metalen veren. waarbij elke veer per stuk is verpakt in een zakje van katoen of 'non-woven' materiaal. Vaak is de kern opgedeeld in comfortzones. De zones verschillen in hardheid door toepassing van verschillende draaddiktes.
7 zone met verstevigde middenzone en comfortabele schouderzone, borstzone, heupzone, bovenbeenzone, onderbeen zone en 9 comfortzones die verwerkt zijn in het matras, geeft het extra steun voor de rug, hals en nek.
Deze comfortzones zijn symmetrisch opgebouwd. Hierdoor kan de matras regelmatig gedraaid worden en vergroot de duurzaamheid van de pocketveringsmatras.
Bij een pocketverenmatras veert en functioneert elke veer afzonderlijk van elkaar. Daardoor is er sprake van een hoge conformiteit: het aanpassingsvermogen van de veren aan de contouren van het lichaam is hoog. Doordat de veren vaak thermisch gehard zijn, behouden de veren hun veerkracht. HR schuim is ook geschikt voor mensen die veel transpireren. Een pocketveringsmatras biedt niet alleen een goede ondersteuning, maar ventileert ook beter dan andere matrastypes. HR schuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open cel structureel waardoor het materiaal zeer goed ademt en goed vocht afvoert. Kuilvorming komt bij koudschuim niet voor. Het materiaal is zeer veerkrachtig, en biedt een hoog comfort gekoppeld aan een lange levensduur.
De toplaag koudschuim heeft een grove open structuur, waardoor de toplaag zeer goed ventileert. Koudschuim is volledig synthetisch, daardoor is het materiaal minder gevoelig voor vocht, zouten, zuren en druk. Koudschuim is daardoor zeer hygiënisch.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Bedden Amsterdam
 ● SKU (eigen artikel code): 117-58
 ● Type: Matras
 ● Type1: MATRASSEN > Pocketvering,MATRASSEN


Kenmerken: Kopen in AmsterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24322703 Meld aan Aanbodpagina