Mathieu bedbank zwart


  • Grote foto mathieu bedbank zwart huis en inrichting bedden
  • Grote foto mathieu bedbank zwart huis en inrichting bedden
  • Grote foto mathieu bedbank zwart huis en inrichting bedden
Grote foto mathieu bedbank zwart huis en inrichting bedden Grote foto mathieu bedbank zwart huis en inrichting bedden Grote foto mathieu bedbank zwart huis en inrichting bedden
€ 149
Locatie Veen  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

BeschrijvingMathieu 1-persoons bedbank zwart

Een multifuntioneel bed, gemaakt van zwart metaal. Doordat het is voorzien van een stevige rugleuning kan het bed niet alleen worden gebruikt om in te slapen, maar ook als bank om lekker te ontspannen.


90 x 200 van 169,- nu voor 149,-


Afmetingen: 208 lang, 96 breed en 110 hoog.


Daarnaast kan het bed nog worden uitgebreid met een onderschuifbed, zodat u heel gemakkelijk een extra slaapplaats kunt creëren.


Onderschuifbed 90 x 200 van 79,- nu voor 69,-


Afmetingen: 198 lang, 90 breed en 35 hoog ● 
Wij zijn een internetwinkel die alles op het gebied van slapen heeft. Wij hebben dan ook al ruim 20 jaar ervaring en hebben een mooie complete collectie voor u opgezet. Het grote voordeel is dat alles rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd vandaar dat wij ze u kunnen aanbieden voor een lagere prijs dan in de winkel.
Doordat wij bijna geen kosten hebben die een winkel wel heeft zoals een dure showroom,reclame personeel e.d. kunnen wij ver onder de winkelprijs zitten. Wij hebben dan ook geen 8 tot 10 weken levertijd maar kunnen alles zeer snel leveren als het moet al binnen 1 week dat geldt voor bijna voor het gehele assortiment.
De service en garantie staat hoog in het vaandel u krijgt dan ook altijd volledige garantie en alles wordt door ons zelf gedaan.
De bedden worden netjes bij u thuis gebracht (montage in overleg) door onze eigen mensen want bij ons blijft de klant ook nog altijd koning !!
Nieuw showroom op afspraak! bel 06-31229130

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
Kenmerken: Kopen in Veen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21563822

Meer Bedden

Meer Bedden aangeboden in deze subrubriek.