King matras 160X200


sinds 5-6-2021 03:03:31

Grote foto king matras 160x200 huis en inrichting matrassen en bedbodems
prijs: € 349
Locatie : Amsterdam  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Een passie voor betere materialen, innovatie en vakmanschap. Dat is wat zo kenmerkend is aan dit originele Amerikaanse matras. Met een medium tot stevige toplaag geeft deze naast comfort, een stevige ondersteuning (H3). Aan de binnenkant van dit matras vind je de Firm Advanced Legget Springs. Dit zijn individueel verpakte pocket coils met een edel maat legering. Deze veren staan bekend om hun zeer goede tegendruk tot wel 150 kg per ligplaats. De speciale Ergo Response in de vering van het Amerikaanse matras zorgt er voor dat je het matras niet hoeft om te draaien/keren. De sterke exclusieve stoffen die gebruikt zijn voor dit matras zijn stijlvol, eigentijds en hebben uitstekende elastische eigenschappen, voor een extra omhullend, omsluitend gevoel. De rand van het matras biedt je een stevige ondergrond om op te kunnen zitten en vergroot daarnaast het bruikbare slaapoppervlak, waardoor je gevoelsmatig meer ruimte lijkt te hebben.
Hardheid van het Amerikaanse matras

Dit matras heeft een medium tot stevige, comfortabele toplaag waarvan de ondersteuning stevig (H3) is.

Voor welke slaper is dit matras geschikt?

Het Amerikaanse matras is geschikt voor zowel de rug- zij- als buikslaper tot een gewicht van 150 kg.

Het matras is geschikt voor de onderstaande bedbodems:

- Lattenbodem

- Spiraalbodem

- Schotelbodem

- Inzet boxspring/boxspring

- Binnen vering bodem

- Vlavro bodems (plaat met gaten)

Je hoeft dit matras niet te draaien/keren.


De verschillende lagen van dit Amerikaanse matras:

Toplaag: Medium tot Stevig, comfortabel, de ondersteuning stevig.


Interieur: Firm Advanced Legget Springs wrapped coil binnenspring. Dit zijn individueel verpakte pocketcoils met een edelmetaal legering. Deze veren geven een zeer goede tegendruk, bieden voldoende voor een gewicht tot 150 kg per ligplaats. Door het speciale ErgoResponse in de vering van het matras, hoef je het niet te draaien/keren.

1e bovenlaag: Adaptive HR High Duty cell. Het middelste deel van het matras is speciaal ontwikkeld om extra ondersteuning te bieden aan het zwaarste deel van het lichaam en de levensduur van het matras te verlengen.

Toplaag Pillow Top: HR 60 en HR 55 extra open foam cells vervaardigd met geavanceerde en alleen de sterkste veerkrachtige, ventilerende comfort lagen, dat het lichaamsvocht heel effectief afvoert. Deze geïntegreerde topdek is het beste op gebied van HR Toppers.

Stof: Comfort Cotton Yarn. De sterke exclusieve stoffen zijn stijlvol, eigentijds en hebben uitstekende elastische eigenschappen, voor een extra omhullend, omsluitend gevoel.

Doorgestikte comfortlaag: Katoen - Extra fiber – HR soft. Lagen met super comfort ondersteunen je lichaam. Bovendien is het matras is antiallergisch

Extra: ComfortEdge Side-systeem. De rand van het matras biedt een stevige ondergrond om op te zitten, en vergroot het bruikbare slaapoppervlak, waardoor je gevoelsmatig meer ruimte lijkt te hebben.
Voordelen van een Amerikaans matras:

✔ Geen naad in het midden bij grote 2 persoons uitvoering.

✔ Vaak beoordeeld als beste 2 persoons matras bij liefhebbers van comfort.

✔ Diepe ondersteuning dankzij individueel verpakte Advanced spring als basis, dit voorkomt en verlicht rugklachten.

✔ Goed ventilerend.


✔ Met dit matrastype verander je elke boxspring in een luxe high class
Kenmerken: Kopen in AmsterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24925575 Meld aan Aanbodpagina