Kanton hoogslaper/ hoekstapelbed met bureau


sinds 13-11-2021 10:12:29

  • Grote foto kanton hoogslaper hoekstapelbed met bureau huis en inrichting bedden
  • Grote foto kanton hoogslaper hoekstapelbed met bureau huis en inrichting bedden
  • Grote foto kanton hoogslaper hoekstapelbed met bureau huis en inrichting bedden
Grote foto kanton hoogslaper hoekstapelbed met bureau huis en inrichting bedden Grote foto kanton hoogslaper hoekstapelbed met bureau huis en inrichting bedden Grote foto kanton hoogslaper hoekstapelbed met bureau huis en inrichting bedden
prijs: € 1149
Locatie : Veen  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Kanton hoogslaper / hoekstapelbed inclusief bureau

Dit stevige en stabiele hoekstapelbed bestaat uit een hoogslaper gecombineerd met een 1-persoons ledikant, waardoor deze ook gemakkelijk los van elkaar te gebruiken zijn! Bovendien is het bed voorzien van een bureau met kastruimte. De meubels zijn gemaakt van meubelspaanplaat met een melamine afwerking in de kleur naturel, gecombineerd met antraciet.


Hoekstapelbed van € 1279,00 nu voor € 1149,00De hoogslaper heeft een vaste, schuine trap. In de onderste twee traptreden bevinden zich handige opberglades.

Het bovenbed is voorzien van uitvalbeveiliging en een veilige leuning langs de trap.

Onder de hoogslaper (boven het 1-persoonsbed) vindt u een boekenplank/wandkast voor het neerzetten van allerlei accessoires of boeken.

Naast het onderbed, waarvan het hoofdbord is bekleed met antracietgrijze stof, bevindt zich een leuk bureau met een kastje. Dit kastje dient tevens als nachtkastje voor het onderbed. Het onderbed en het bureau kunnen van plaats worden verwisseld.

De beide bedden worden  inclusief bedbodem geleverd. Bijpassende matrassen (90 x 200 en 90 x 190) zijn niet inbegrepen, maar kunt u uiteraard ook bij ons bestellen. We adviseren u hier graag bij!De afmetingen zijn als volgt: 275 cm lang, 97/197 cm breed en 194 cm hoog.Aan de hand van de bijgeleverde instructies kunt u het bed zelf monteren . Wilt u dit liever door onze monteurs laten doen? Dan geldt hiervoor een meerprijs van € 199,00.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7434655548571
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): Kanton hoogslaper hoekstapelbed met bureau


Kenmerken: Kopen in VeenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25872074 Meld aan Aanbodpagina