Heilig Hout 25 gram


sinds 7-7-2020 4:12:15

Grote foto heilig hout 25 gram huis en inrichting woningdecoratie
prijs: € 4,50
Locatie : Wieringerwerf  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Heilig hout / Palo santo 25 gram
Heilig Hout / Palo Santo inh. 25 gram
'Heilig Hout' sticks
De gunstige werking van 'Heilig hout' is grenzeloos. Het hout wordt beschouwd als magisch, zeldzaam, heilig en uniek. 
De geurende houtsoort staat spiritueel hoog in aanzien bij sjamanen en genezers en wordt al duizenden jaren gebruikt bij rituele zegeningen en voor zuiveringsdoeleinden door de oorspronkelijke bevolking van Zuid-Amerika. Ook in Europa is Heilighout zeer geliefd.
Onze producten worden 100% veilig geoogst zonder enige schade aan levende bomen. Wij bieden slechts producten aan die verkregen werden van afgevallen takken in de wouden van Ecuador. 
Gebruik:  Steek één eind van het stokje aan, laat enkele seconden branden en blaas dan de vlam uit. Laat het verder gloeien en blaas de rook over je lichaam of de voorwerpen die je ritueel wilt reinigen, zoals de hele ruimte, je hele huis of je auto. De meeste mensen kunnen de gunstige zuiveringseffecten direct voelen, ook al zijn ze niet echt gevoelig voor dat soort dingen.
(niet voor consumptie)
 
Heilig Hout (Palo Santo) – hoe gebruik je dat en waarvoor?
Deze stokjes hebben een krachtige zuiverende werking. Hier leg ik uit hoe, wanneer en waarom ik het toepas.
Palo Santo is Spaans voor Heilig Hout. Deze stokjes zijn afkomstig van een knoestige boomsoort uit Ecuador, genaamd Bursera Graveolens. Het hout wordt al eeuwenlang gebruikt als wierook bij ceremonies en rituelen. Omdat de boomsoort in zijn bestaan wordt bedreigd, vinden wij het heel belangrijk dat deze stokjes afkomstig zijn van sprokkelhout en bovendien fair trade zijn. Het gesprokkelde hout is jarenlang gerijpt, totdat de specifieke aromatische geur vrij komt.
Heilig Hout (Palo Santo) wordt gebruikt door het aan te steken en te laten roken. De meeste mensen vinden het zeer aangenaam en krachtig ruiken. Het heeft een krachtige zuiverende werking. Je kunt er negatieve energie mee los maken en transformeren. Hieronder enkele voorbeelden van toepassingen.
Algemene werkwijze:
Neem een brandend waxinelichtje of kaars en houd die bij de hand. Neem een oud schaaltje of kommetje dat enige warmte kan hebben. Houd een stokje Palo Santo – Heilig Hout in de vlam, zodat het gaat branden. Houd het stokje net zo lang brandend totdat het rood opgloeit. Dan is het klaar voor gebruik. Je benut de rook. Na enige tijd zal het stokje niet meer roken. Houd het houtje dan opnieuw in de vlam, zodat het opnieuw rook afgeeft. Tussendoor kun je het houtje als een sigaret aftikken op het schaaltje / kommetje; dat bevordert de afgifte van rook. Als je klaar bent met het gebruik, kun je het stokje op het schaaltje / kommetje leggen om het veilig af te laten koelen. Hierna is het stokje eventueel weer opnieuw te gebruiken (totdat het zo kort is geworden dat je het niet meer vast kunt houden). Kleine stompjes kun je ook als wierook laten smeulen.
Je aura reinigen met Palo Santo - Heilig Hout:
Houd een rokend stukje hout vast en beweeg dat langzaam door de aura om deze te zuiveren. Enkele voorbeelden van toepassingen:
• bij een negatief of zwaar gevoel
• na systemisch werk
• bij vermoeidheid
• bij een inwijding
• na transformerende gebeurtenissen (om het oude ook uit je aura te halen)
• etc.
Ruimtes zuiveren met Palo Santo – Heilig Hout:
Houd een rokend stukje hout vast en beweeg dat langzaam door de ruimte om deze te zuiveren. Enkele voorb
Kenmerken: Kopen in WieringerwerfKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22749903 Meld aan Aanbodpagina