Gistingsfles 10 liter brede opening


Grote foto gistingsfles 10 liter brede opening huis en inrichting keukenbenodigdheden
€ 23,95
Locatie Wijnandsrade  (Vlaams-Limburg)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Gistingsfles met brede hals bestemd voor het vergisten van wijnen, bieren, voor het bewaren van likeuren en distillaten, augurken en olijven, compotes en jam en losse producten. Gistingsflessen van dit type zijn uiterst comfortabel in gebruik. De hand past vrij in de wijde hals. Dankzij deze brede opening is het gemakkelijk om ze te wassen en eenvoudig te vullen en te ledigen, bijvoorbeeld met grotere groenten of fruit. Worden geleverd in een verwijderbare kunststof mand.

doppen / kappen aangepast voor brede gistingsflessen
- rubber, stevige kap met een diameter van 138 mm 

Kenmerken

Het glas waarvan de gistingsfles is gemaakt van gerecycled met alle goedkeuringen voor het contact met voedsel. Gistingsflessen met een brede opening worden gekenmerkt door een dikkere glasstructuur dan gistingsflessen met een smalle opening. 

Gebruik

Gistingsflessen mogen niet in warm water worden gewassen en worden blootgesteld aan snelle thermische veranderingen (van een koude naar een warme omgeving), een te hoge temperatuur kan het glas beschadigen. Het wordt aanbevolen om de flessen te wassen in lauw water met de toevoeging van ontsmettingsmiddelen zoals kaliummetabisulfiet 
Het voordeel van glazen gistingsflessen is hun hoge dichtheid en het vermogen om "te kijken" in het fermentatieproces. Vanuit een praktisch oogpunt wordt het aanbevolen om de eerste fermentatie in de pulp in de fermentatiecontainer uit te voeren, dan na de eerste samenvoeging en persing van de vrucht, waarbij verdere fermentatie in een glazen gistingsfles wordt uitgevoerd.
gegevens
​​​​​​
Opgelet: Deze flessen zijn niet bestand tegen grote temperatuurverschillen.

Dit product wordt ambachtelijk vervaardigd in Italië, uit gerecycleerd glas en wordt buiten de fabriek gestockeerd. Er kunnen verschillen in kleur en transparantie optreden en kunnen natuurlijke restanten, zoals zand en bladeren aanwezig zijn in of op de mandfles als je deze ontvangt. Dit vuil kan gemakkelijk worden verwijderd tijdens het schoonmaken en voorbereiden van je mandfles voor het eerste gebruik.

Let op:
Vanwege de logistieke beperking kunt u dit product alleen per stuk of maximaal per 4 stuks in een order bestellen. Indien u meerdere flessen wilt ontvangen, maakt u gewoon een nieuwe order aan.Bekijk ook onze andere advertenties en neem gerust eens een kijkje op onze webwinkel Natuurlijkerleven d.m.v. onze website link bij deze advertentie.

U betaalt bij ons altijd veilig via o.a. iDEAL, PAYPAL, BANCONTACT/MISTERCASH, CREDITCARD, SOFORT, Belfius Direct Net, per overboeking of contant.

Verzendkosten Nederland €5,95 België €6,95 tot 30kg

Gratis verzenden vanaf €75,- tot 30kg

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7110537408385
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): NAT-01645110
Kenmerken: Kopen in Wijnandsrade

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 19601307

Meer Keukenbenodigdheden

Meer Keukenbenodigdheden aangeboden in deze subrubriek.