Brink & Campman Twinset Urban 22104

sinds 18-1-2021 03:04:31

Grote foto brink campman twinset urban 22104 huis en inrichting overige huis en inrichting Grote foto brink campman twinset urban 22104 huis en inrichting overige huis en inrichting Grote foto brink campman twinset urban 22104 huis en inrichting overige huis en inrichting
prijs: € 899
Locatie : Ermelo  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

● Omschrijving
 ● Specificaties
 ● Gratis Stalenservice
 ● Op Maat Gemaakt
 ● Levering & Retour
Luxe vloerkleed Brink & Campman Twinset Urban 22104 (Scroll naar beneden voor andere beschikbare kleuren) Luxe en charmant
Het luxe vloerkleed Twinset Urban is een combinatie van gesneden en lussen pool en gemaakt van de mooiste natuurlijke materialen. Door de vele verschillende beschikbare kleuren en ontwerpen, zal deze collectie passend zijn in ieder interieur. Het tapijt Twinset Urban is geproduceerd in Nederland door middel van de tuftmethode. 

De collectie Twinset van Brink & Campman is een kwaliteit met veel verschillende mogelijkheden. Deze collectie is beschikbaar in lussen pool en gesneden pool, of een combinatie van beide in verschillende ontwerpen. 
Dit maakt vloerkleed Twinset Urban zo uniek
 ● Passend in ieder gedeelte van het huis;
 ● Zorgt voor een luxueuze uitstraling van het interieur;
 ● Geproduceerd met natuurlijke materialen, zo gaat het vloerkleed jarenlang mee;
 ● Beschikbaar in lussen pool en gesneden pool, of een combinatie van beide.

Natuurlijke materialen
Dit karpet is gemaakt van natuurlijk wol met tencel. Tencel is een duurzaam geproduceerde vezel. Het wordt gemaakt van eucalyptus hout en verwerkt tot een zachte vezel, waardoor het aanvoelt als zijde. De subtiele glans van de Tencel vezel in combinatie met het wol, zorgen voor een luxueuze uitstraling.
Veel mogelijkheden met dit luxe vloerkleed
Bij de Twinset collectie wordt per kleed gebruik gemaakt van eenzelfde kleur. Daarnaast is deze collectie beschikbaar in een effen patroon, zoals de Cut en Loop versie, maar ook een combinatie van beide. Deze combinatie bestaat uit de Urban, Skyline en Ornament versie. Bekijk de Twinset collectie! 
Andere beschikbare kleuren
- Twinset Urban 22101 (beige)


Specificaties luxe vloerkleed Twinset Urban
Materiaal
70% wol / 30% tencel

Kleur
Crème

Productiemethode
Getuft

Productieland
Nederland

Poolhoogte
ca 17 mm

Gewicht per m2
ca 3,7 kg

Gratis Stalenservice
Twijfel je tussen twee vloerkleden of weet je niet zeker welke kleur precies bij jouw bank of tafel past?
Zou je graag, voor aankoop, het vloerkleed in het echt willen zien? Dat kan!
Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze gratis stalenservice. Wij sturen, indien voorradig, direct de stalen naar jou op. Zo kan je de beste keuze maken!
Let op:
Wij vragen een borg van €20,- per staal. Retourneren van de stalen binnen 7 dagen. Indien wij de stalen in originele staat hebben ontvangen, storten wij de borg direct terug.
Op Maat Gemaakt
Ieder interieur is uniek. Wij bieden verschillende standaardmaten aan, maar hebben ook oplossingen voor vloerkleden met afwijkende maten of vormen.
Staan de afmetingen van jouw uitgezochte vloerkleed er niet bij? Neem contact met ons op, dan zoeken we naar een oplossing op maat!
Gratis snelle levering
Wij garanderen een snelle levertijd, omdat wij als geen ander begrijpen dat je snel wilt genieten van je nieuwe vloerkleed. Al onze orders worden voorz
Kenmerken: Kopen in Ermelo


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 24459001 Meld aan Aanbodpagina