BioLite KettlePot (1,5 liter pan en ketel ineen - 00910062)


sinds 2-3-2022 15:07:28

Grote foto biolite kettlepot 1 5 liter pan en ketel ineen 00910062 huis en inrichting kookgerei Grote foto biolite kettlepot 1 5 liter pan en ketel ineen 00910062 huis en inrichting kookgerei Grote foto biolite kettlepot 1 5 liter pan en ketel ineen 00910062 huis en inrichting kookgerei Grote foto biolite kettlepot 1 5 liter pan en ketel ineen 00910062 huis en inrichting kookgerei
prijs: € 54,95
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Met de BioLite KettlePot heb je een waterketel en een kookpan inéén zonder dat dit je extra ruimte kost. Of je nu koffie wilt zetten om de dag mee te beginnen, of een stevige maaltijd voor 4 personen bereiden wilt, met de KettlePot kan je het allemaal.

De KettlePot is speciaal ontworpen om te gebruiken in combinatie met de BioLite Campstove 2+ die ook verkrijgbaar is bij Noodzaken.

Met de handige doorzichtige BPA-vrije kunststof deksel kun je zien wat je kookt en eenvoudig schenken wanneer het het klaar is. De siliconen afsluitring zorgt ervoor dat de deksel goed afsluit en toch gemakkelijk los te maken is. De wegklapbare handvatten die bekleed zijn met cool-touch-silicone zijn hittebestendig en hebben een goede grip.

De pan is gemaakt van een speciaal, ultradun roestvrijstaal, dat sterker en veiliger is dan geanodiseerd aluminium. Een speciaal hitteschild onder de KettlePot houdt de vlammen uit de wind en concentreert ze, zodat de kooktijd aanzienlijk korter wordt.

Het BioLite CampStove 2 kooktoestel past precies in de KettlePot, zeer plaats besparend dus, en de pan doet ook meteen dienst als bescherming tijdens het vervoeren en bewaren van je CampStove.

Pours like a Kettle. Cooks like a pot.
Eigenschappen BioLite KettlePot:

 ● Gewicht: 465 gram
 ● Inhoud: 1,5 liter
 ● Afmetingen: hoogte 26 cm x breedte 13,2 cm
 ● Geschikt voor: 2 tot 4 personen
 ● Vaatwasserbestendig: Nee
 ● Materiaal:
Pan: roestvrijstaal
Deksel & kom: BPA-vrij kunststof

In de verpakking:


 ● Roestvast stalen pan
 ● deksel
 ● kom
 ● bewaarfoudraal

De afgebeelde BioLite CampStove 2+ behoort niet tot de levering. Deze is hier los verkrijgbaar.

;


15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 0853290004056
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: BioLite
 ● SKU (eigen artikel code): 00910002TE


Kenmerken: Kopen in Enschede



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 28209432 Meld aan Aanbodpagina