Aurelie Hemelbed 1-persoons


  • Grote foto aurelie hemelbed 1 persoons huis en inrichting bedden
  • Grote foto aurelie hemelbed 1 persoons huis en inrichting bedden
Grote foto aurelie hemelbed 1 persoons huis en inrichting bedden Grote foto aurelie hemelbed 1 persoons huis en inrichting bedden
€ 249
Locatie Veen  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

BeschrijvingAurelie Hemelbed 1-persoons nieuw

Leverbaar in Wit

Inclusief bodem + gordijnen !!90 x 200 normaal 299,- Nu 249,--

Deze maand actie inclusief matras 14cm + 50,-

Dus helemaal compleet voor 299,-Maten: Hoogte hoofdbord 109cm, Hoogte voetbord 81cm, Hoogte tot bed 26cm Totale hoogt 209 cm ● 
Wij zijn een internetwinkel die alles op het gebied van slapen heeft. Wij hebben dan ook al ruim 20 jaar ervaring en hebben een mooie complete collectie voor u opgezet. Het grote voordeel is dat alles rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd vandaar dat wij ze u kunnen aanbieden voor een lagere prijs dan in de winkel.
Doordat wij bijna geen kosten hebben die een winkel wel heeft zoals een dure showroom,reclame personeel e.d. kunnen wij ver onder de winkelprijs zitten. Wij hebben dan ook geen 8 tot 10 weken levertijd maar kunnen alles zeer snel leveren als het moet al binnen 1 week dat geldt voor bijna voor het gehele assortiment.
De service en garantie staat hoog in het vaandel u krijgt dan ook altijd volledige garantie en alles wordt door ons zelf gedaan.
De bedden worden netjes bij u thuis gebracht (montage in overleg) door onze eigen mensen want bij ons blijft de klant ook nog altijd koning !!
Nieuw showroom op afspraak! bel 06-31229130

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
Kenmerken: Kopen in Veen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 19662429

Meer Bedden

Meer Bedden aangeboden in deze subrubriek.