Ariel - Proffesional - Vloeibaar Wasmiddel - Color - 100 was


sinds 18-7-2022 03:06:17

Grote foto ariel proffesional vloeibaar wasmiddel color 100 was huis en inrichting overige huis en inrichting
prijs: € 22,99
Locatie : Lelystad  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Ariel Professional Vloeibaar Wasmiddel Color is een professioneel reinigingsmiddel dat speciaal is samengesteld voor het leveren van reinigingsresultaten met 5 sterren voor professionals: uitstekende vlekverwijdering, diepe reiniging, briljant wit, fantastische frisheid en efficiëntie bij lage temperatuur.

Ariel - Proffesional - Vloeibaar Wasmiddel - Color - 100 wasbeurten - 5 liter
Ariel Professional Vloeibaar Wasmiddel Color is een professioneel reinigingsmiddel dat speciaal is samengesteld voor het leveren van reinigingsresultaten met 5 sterren voor professionals: uitstekende vlekverwijdering, diepe reiniging, briljant wit, fantastische frisheid en efficiëntie bij lage temperatuur.

Voordelen
✓  Voor 100 wasbeurten
✓  Behoudt de kleurschittering
✓  Gebruik van hoogwaardige ingrediënten en gepatenteerde PEG-technologie voor uitstekende reiniging: elimineert hardnekkige vlekken, briljante kleuren en langdurige frisheid
✓  Een opmerkelijke reiniging zonder voorwassen of voorweken om water en energie te besparen
✓  Effectief bij lage temperaturen, vanaf 30 °C
✓  Superieure prestaties van onze wasmiddelen en afwasmiddelen, die al na de eerste wasbeurt in een korte cyclus en bij lage temperaturen worden bereikt, waardoor het gebruik van water en stroom wordt beperkt.

Meer informatie over Ariel Professional Vloeibaar Wasmiddel
Met dit wasmiddel Regular van Ariel met zijn nieuwe formule haal je 15% meer wasbeurten dan met andere wasmiddelen. De unieke combinatie van hoogkwalitatieve ingrediënten zorgt voor professionele resultaten dankzij 5 acties in slechts 1 wasbeurt: witheid, frisheid, dieptereiniging, vuilverwijdering en vlekkenverwijdering. Dat alles is zelfs mogelijk bij lage temperaturen en een korte wascyclus

Hoe was je met vloeibaar wasmiddel?
Je legt het wasbolletje rechtstreek op de was en vult het met vloeibaar wasmiddel of waspoeder. Let op, je kunt geen wasverzachter in het wasbolletje schenken. Het komt dan namelijk te vroeg in het wasprogramma in de machine en wordt afgepompt met het water na de hoofdwas.

Waar moet vloeibaar wasmiddel in de wasmachine?
Bijna alle wasmachines hebben tegenwoordig drie vakjes voor wasmiddel. Voor verreweg de meeste wasjes doe je gewoon wasmiddel in vakje 2 voor de hoofdwas. Wasmiddel voor een voorwas (bij veel vlekken) gaat in vakje 1. Wasverzachter heeft ook een eigen bakje, dat is aangegeven met een zonnetje, sterretje of bloemetje.

Specificaties
Merk: Ariel
Soort: Professional | Vloeibaar Wasmiddel | Color
Inhoud:  5 liter | 100 wasbeurten
EAN: 8001090319548


Babydrogist.nl is dé online drogistrij voor baby's en kinderen in Nederland en België. Bij ons vindt je alle baby verzorgingsartikelen van luiers tot aan zalfjes voor scherpe prijzen en uitstekende service . 

 ● Goedkoopste Pampers Luiers in Nederland en België 
 ● Alles voor de verzorging van je baby en kind 
 ● Vandaag besteld, Morgen in huis 
 ● Standaard Aankoop bescherming tot €2.500 
 ● Beoordeeld met 4,6 van 5 Trusted Shops 

Voor eventuele vragen of opmerkingen verwijzen we je door naar:

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 8001090319548
 ● Levering: Verzenden
Kenmerken: Kopen in LelystadKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 29226056 Meld aan Aanbodpagina