Aline Boekenkast


  • Grote foto aline boekenkast huis en inrichting overige huis en inrichting
  • Grote foto aline boekenkast huis en inrichting overige huis en inrichting
  • Grote foto aline boekenkast huis en inrichting overige huis en inrichting
  • Grote foto aline boekenkast huis en inrichting overige huis en inrichting
Grote foto aline boekenkast huis en inrichting overige huis en inrichting Grote foto aline boekenkast huis en inrichting overige huis en inrichting Grote foto aline boekenkast huis en inrichting overige huis en inrichting Grote foto aline boekenkast huis en inrichting overige huis en inrichting
€ 199
Locatie Veen  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

BeschrijvingAline Boekenkast in lichteiken kleur

Deze neutrale boekenkast past op vrijwel iedere (slaap)kamer. Hij is voordelig, stevig en tijdloos!

De kast is gemaakt van hoogwaardig beklede spaanplaat en wordt geleverd in een mooie, lichteiken kleur.


Boekenkast van € 229,00 nu voor € 199,00


De afmetingen zijn: 199 hoog x 51 breed x 43 diep.In de serie Aline zijn verder verkrijgbaar: 1-persoonsbed, bedlade/rolbed, nachtkastje, 2- of 3-deurs kledingkast en bureau. Zo kunt u er een complete tienerkamer van maken, helemaal naar eigen wens samengesteld.


Bij aankoop van meerdere artikelen kunnen we u altijd een speciale totaalprijs aanbieden. Bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave.

 ● 
Wij zijn een internetwinkel die alles op het gebied van slapen heeft. Wij hebben dan ook al ruim 20 jaar ervaring en hebben een mooie complete collectie voor u opgezet. Het grote voordeel is dat alles rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd vandaar dat wij ze u kunnen aanbieden voor een lagere prijs dan in de winkel.
Doordat wij bijna geen kosten hebben die een winkel wel heeft zoals een dure showroom,reclame personeel e.d. kunnen wij ver onder de winkelprijs zitten. Wij hebben dan ook geen 8 tot 10 weken levertijd maar kunnen alles zeer snel leveren als het moet al binnen 1 week dat geldt voor bijna voor het gehele assortiment.
De service en garantie staat hoog in het vaandel u krijgt dan ook altijd volledige garantie en alles wordt door ons zelf gedaan.
De bedden worden netjes bij u thuis gebracht (montage in overleg) door onze eigen mensen want bij ons blijft de klant ook nog altijd koning !!
Nieuw showroom op afspraak! bel 06-31229130

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
Kenmerken: Kopen in Veen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21988572

Meer Overige Huis en Inrichting

Meer Overige Huis en Inrichting aangeboden in deze subrubriek.